Кредити на лица със запор

Възможности за бързи кредити за лица със запор!

Възстановяването на взетата на заем сума е задължителна за всяко лице, което е теглило заем. Ако по някаква причина не е възможно да се върнат средствата своевременно, трябва да се търсят алтернативни методи – изплащане само на лихви, рефинансиране и др. В противен случай ще се начислява дневна лихва върху сумата по кредита. Трябва да се отбележи, че размерът на лихвите във финансовите институции е висок. Дневно за обслужване на просрочен заем се начисляват допълнителни лихви за всеки клиент.

Цялата публикация „Кредити на лица със запор“

Безлихвен кредит до 1500 лв

Търсите кредит до 1500 лева без лихва за периода! Вижте всички възжможности.

Има ли наистина кредити с 0% лихва?

Безлихвените заеми са доста трудни за намиране, но не и невъзможно. Тези заеми се наричат още безлихвен кредит до заплата и не могат да бъдат за повече от 30-45 дни. Всичко, което трябва да направите, за да бъдете одобрени за този вид заем, е да отговаряте на условията, наложени от финансовата институция, пред която кандидатствате.

Цялата публикация „Безлихвен кредит до 1500 лв“

Как да взема кредит с лоша кредитна история

Отпускане на кредити за хора с лошо цкр в цялата страна
Вероятно всеки от нас е попадал в ситуация, в която спешно му трябват пари. Абсолютен факт е, че парите управляват света в днешно време – за да си закупиш жилище или автомобил ти трябват пари, за да се грижиш за семейството си също, дори, за да се лекуваш. Навсякъде около нас има пособия, които рекламират и ни представят условията на бързи кредити. Те обещават пари на мига и всъщност доста хора прибягват до този момент. Защо? Защото по този начин си спестяват срам и неудобство да искат пари от близки, а за сметка на това по изключително улеснен начин се сдобиват с такива чрез подобни институции.

Ако си решил да кандидатстваш за кредит и се чудиш какво точно трябва да знаеш, ето някои основни неща:

  • Кредитна история. При всички случаи тя трябва да бъде светла и добра. Тук се има предвид, че ако сте имали заем в миналото и сте бил нередовен във вноските, пропускали сте месеци и т.н., то вие не сте надежден. Независимо дали кандидатствате в банкова или небанкова институция, това ще бъде проверено. Ако имате лошо кредитно минало, трудно ще получите желаната сума.
  • Съществува един информационен регистър, поддържан от БНБ, наречен Централен кредитен регистър. Кредитните институции имат достъп до него и той им дава информация за кредитното минало на физическото лице, което кандидатства – дължи ли то суми в други институции или дружества.
  • Не допускайте да се бавите с вноските, ако вече имате заем. Ако сте коректни тогава, това ще отвори възможността и за в бъдеще да се възползвате от подобни услуги без проблем.
  • Дори и да имате лошо кредитно минало, това не заличава завинаги възможностите ви за заем. Въпреки това обаче, условията в този случай ще бъдат доста неизгодни. Те ще включват или доста висока лихва, или кратък срок на изплащане и на последно място повече поръчители.

 

Пари на заем

Търсите спешно пари на заем веднага?

В наши дни хората вече все по-рядко се обръщат за финансова помощ към банките, особено когато става въпрос за малки суми до 2000-3000 лева. Кредитите от частни фирми се отпускат бързо, лесно и без излишни формалности. Ако имате добро кредитно досие, може да ви бъде отпуснат кредит до минути от лицензирано небанково дружество. Цялата публикация „Пари на заем“

Кредит срещу залог на автомобил

Кредит срещу залог на автомобил е чудесен вариант за всички, който  имат лоша кредитна история, нямат доказани доходи  или желаят обединяване на  кредити.

 Заем с обезпечаване срещу залог на личен автомобил ви дава възможност за кредит до 30 000 лв. ( според цената на вашият автомобил) и паралелно с това продължавате да управлявате автомобила си!
Кандидатствай за изгоден онлайн кредит

Кандидатствай за изгоден онлайн кредит на сума между 100 и 5000 лв. на месечни или двуседмични вноски.
Кандидатстването ти отнема няколко минути и е напълно безплатно.

Бърза заявка по телефона: 024479042

 

strong>Възможност за отговор до 20 минути

ГПР (Годишен процент на разходите) в този пример е 49.33%, а ГФЛП (Годишен фиксиран лихвен процент) е в размер на 40.32%
Easy Credit

Може да кандидатствате до 3000 лева. Ако сте наш Клиент за първи път, максималната сума, която можем да ви отпуснем, е 1000 лева.

Предимствата, които Ви предоставя Изи Кредит, са:

  • До 24 часа във Вашия дом или по Вашата Изи Кард;
  • Срещу лична карта;
  • Седмични вноски;
  • Обслужване във Вашия дом.

Вземи кредит

ГЛП: 40% | ГПР: 49%

 

Бяла карта
Кредитна карта с лимит до 3000 лв. БЕЗ излишни ТАКСИ за издаване или преиздаване. Без нужда от трудов или граждански договор.

Експресно съдействие за кредит
Ясно е какви могат да бъдат причините да търсите  експресно съдействие за кредит. В България има не малко легални и авторитетни компании за кредитно посредничество и още по голям брой такъв с неясно минало.

Факт е, че много посредници могат да постигнат много добри условия  за потребителски, ипотечен или друг кредит. Факт е и че те взимат процент от сключената сделка.

Както на пазара в Истабул на Капълъ Шарши така и в банките може да за пазите и вашите условия. Ако прескочите кредитният посредник и си изиграете добре картите вие може да постигнете много по-добри условия дори и без такъв посредник.

Отидете в различни банки и кредитни компании вземете от всякъде оферти, сравнете ги внимателно и отивайте пак от банка в банка им показвайте какви условия ви дават. Използвайте този похват за да постигнете и по-добри условия!

 

  

 

Кредити по телефона
КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ ПО ТЕЛЕФОНА ТУК

kredit po telefonaДа вземем кредит вече се счита за нещо, в което няма нищо нередно. Това често се указва единствения ни вариант за покриване на непредвидени или битови разходи. Нуждата от пари в подобни моменти е наложително и не търпи отлагане, а често за това се сещаме в последния момент. От тук идва и заключението, че нито една банка не би ни била в полза. Кой има време да се реди по опашки, да попълва купища документи, да търси гарант за заема и да чака одобрение в течение на седмици? За най-голяма радост на всеки кредитополучател наличието на кредити, отпускани от небанкови институции вече е в изобилие.

ВЗЕМИ КРЕДИТ СЕГА >

Тези фирми отпускат пари на заем по гъвкави и иновативни структури – като кредит онлайн, или пък по телефона. Тук ще дадем съвети за това колко надеждно е да вземем пари на заем от подобна институция след провеждане на телефонен разговор и защо да предпочетем именно този вариант, както и кои са нещата с които трябва да внимаваме и да вземем предвид.
 

На първо място трябва да ви предупредим, че е от голямо значение небанковата институция, която сте избрали.

Ако сте видяли телефонен номер с изкусителна оферта за пари на заем върху брошура, закачена на стълб, има опасност да попаднете на фирма измамник.

Нашата препоръка е да се доверите на вече утвърдени фирми в сферата, като Фератум, Кредисимо, Микро кредит или други.
При кандидатстване по телефона вие ще се свържете с кредитен инспектор на съответната фирма, който ще ви разясни всички оферти, в зависимост от вашите моментни нужди и възможности. Вашите данни ще бъдат защитени, съобразно закона за защита на личните данни. Всичко, от което имате нужда, за да кандидатстване за подобен кредит е работещ телефон. Това ви дава предимството да го направите в обедната си почивка, от вкъщи или дори докато сте на гости на свои приятели.
И за да сравним кредит по телефона с пари на заем онлайн, трябва да отбележим и част от недостатъците на този вид кредити.

Попълването на кратък формуляр и предоставянето на вашите лични документи за кандидатстване трябва да бъдат осъществени лично с кредитен консултант – било то във вашия дом или в офиса на фирмата. Това би довело до леко притеснение от страна на всеки кредитополучател, който не желае неговите близки и приятели да разбират за предприетата финансова стъпка.
И все пак сами определете кой за вас е оптималния избор – разговор по телефона и кратка среща, на която ще научите всички подробности и ще бъде отговорено на всички ваши въпроси, или седмици в чакане пред клон на най-близката ви банка?