ОНЛАЙН КРЕДИТ ВЕДНАГА

Кандидатстваш изцяло онлайн, избираш сам срок и погасителен план, връщаш както ти е удобно.

ЗАЯВИ КРЕДИТ ТУК

ЕКСПРЕСЕН ОТГОВОР

Потвърждение в рамките на няколко минути след онлайн заявка.

БЪРЗО УСВОЯВАНЕ

Изплащане в същия ден или в рамките на 24 часа, по удобен за теб начин.

УДОБНИ ИЗИСКВАНИЯ

Кандидатстване с данни по лична карта, дори и с лош ЦКР.

Намери сигурни и изгодни условия

ФИНАНСОВИ ПРОДУТКИ

БЪРЗИ КРЕДИТИ

Вземи бърз кредит онлайн с 0% лихва или отстъпка от оскъпяването за броени минути. Максимално подобрен процес за наистина бързо обслужване.

РЕФИНАНСИРАНЕ

Ако имаш кредити на различни места, чрез рефинансиране можеш да ги обединиш в един общ кредит и да управляваш дълга си по-лесно и удобно

ИПОТЕЧНИ КРЕДИТИ

Желаете да закупите апартамент или къща? Искате да ремонтирате вашия имот? Ние предлагаме пълна гама от ипотечни кредити за всяка клиентска потребност.

ПОТРЕБИТЕЛСКИ КРЕДИТИ

Кредит за покупка на стоки и услуги или покриване на нужди от ремонт, здравеопазване, обучение или друго.

ВИЖ ПОВЕЧЕ

АКЦЕНТИ

Информация

Все повече хора се доверяват на фирмите отпускащи онлайн кредити. Респективно и въпросите възникващи около тази услуга не са малко. Мнозина се питат дали чрез взимането на пари на заем от небанкова институция не се заробваме? Не е ли по-лесно да изтеглим кредит от банка? Въпросите са много, но ето и някои отговори.

Небанково кредитиране

Фирмите за онлайн кредити не отпускат пет цифрени суми, както това могат да сторят банките. Поради тази причина отпада нуждата от детайлно проучване на кредитното минало, намиране на поръчител и одобрение, траещо със седмици. Идеята на вземането на онлайн кредит е, че всичко се случва бързо, лесно и удобно.

 кредит онлайн

Как се кандидатства?

Заявяването на такъв кредит може да се случи от компютър, таблет или телефон.

Това до голяма степен улеснява потребителите. Самият период за разглеждане на заявлението трае от 10, 20 минути. Допълнителни облекчения при някои от фирмите отпускащи кредит до заплата е бонусната им система. В случай, че погасявате кредита си на месечни вноски без забавяне, вие можете да участвате в различни томболи за награди или да получавате последващ кредит с по-ниска лихва или дори без лихва.

 

Одобрението за заем

Одобрението и отпускането на желаната сума става по-бързо. Това се дължи на опростената процедура по кандидатстване онлайн. Нужно е да се попълни въпросник. По този начин самото кандидатстване и разглеждане става бързо. Някои фирми отпускат заеми без поръчител и само срещу лична карта. Предимство за мнозина потребители е факта, че при кандидатстване за кредит той може да бъде взет без доказване на доход (но при определени условия, всяка фирма има отделни изисквания, при отпускането на такива кредити).

Разбира се, изключения има. Битува мнението, че едва ли не всеки може да се сдобие онлайн кредит. Това не е точно така

При кандидатстване онлайн за кредит, служителите разглеждат кандидатурата и сверяват данни в НОИ, както и в ЦКР. В случай, че кредитната история е много лоша или пък голяма част от доходите, които са декларирани не са осигурени, то кредитът може да бъде отказан. Това се прави по две причини. От една страна защита на лоялните клиенти. От друга страна защита на желаещият да получи бърз оналйн кредит. В случай на лошо кредитно досие например, съществува реалната опасност той да не успее да върне кредита си, а това ще доведе до по-сериозни проблеми, както за него, така и за отпусналата му го фирма.