Кредит от частни лица

КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ  ТУК

Заемодател Max сум Период  Кандидатстване
 Бяла Карта 3000 лв. Безсрочен КАНДИДАТСТВАЙ 
 Credissimo 2000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Vivus 1000 лв. 3 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Ferratum 3000 лв. 3 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 CashBox 2500 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 CrediHelp 5000 лв. 18 месеци КАНДИДАТСТВАЙ 
 MaxCredit 500 лв. 3 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 

 

Заявете своя кредит срещу обезпечение на имот/ срещу ипотека на (къща, вила, търговски обект, апартамент, ателие). Кредит до 90 000 лева на изгодни условия. Нашият екип ще съдейства НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО за най-изгодните условия за вас.

Може ли да е добра идея вземането на пари от частни лица или лихвари?

Нестабилната финансова действителност, както и високата безработица, водят някои хора до отчаяни действия. При нужда от спешни пари възможностите са няколко. За кредит можем да се доверим освен на познатите институции и фирми, също така и на частно лице или лихвар.
„Лихвар” по принцип не е професия появила се от скоро на бял свят. Когато разгърнем дебелите книги или проверим значението на тази дума в интернет, то разбираме следното: Лихвар е човек, който дава пари на заем срещу висока лихва. Тези хора се препитават по този начин от векове, а печалбата им идва от въпросната висока лихва. Има сведения дори за мафиотски босове, които са се занимавали с лихварство, като Джон Готи и Ал Капоне, например.

Внимание!!! Взимането на пари от лихвари и заложни къщи могат да ви донесат големи главоболия в последствие.

Да се върнем у нас и да погледнем родната картинка. Призива да получите 600 лв. заем са примамливи, особено в случай, че се нуждаете от пари спешно. Реално обаче вие затъвате, защото връщате не 600, а 1200. Лихвените проценти варират, условията по заема също.

Не е много трудно да попаднем на обява във вестник или в сайт за безплатни обяви, от където ни приканват бързо да решим финансовите си неволи с пари на заем. Стълбовете за улично осветление, превръщащи се в своеобразно рекламно пано на частни лица даващи пари на заем или лихвари, също са често срещано явление. Сумите са различни. От 3000 до 30 000 лева. Всеки може да се снабди с тези пари без трудов договор или дори без лична карта. В случай, че позвъните на изписаният отдолу номер, е много вероятно да се озовете в задимено кафене. Там ще се срещнете с човек даващ бързи заеми. Имайте предвид следното:

Условията по кредита ще са съмнителни. Това е така, защото тези хора са професионалисти и не са регистрирани абсолютно никъде.Не представляват фирма. На практика те са извън закона, защото не плащат данъци.

Сроковете за връщане на кредита ще се променят и намаляват редовно. Имайте предвид, че срещу заем от 10 хиляди лева, някой хора губят жилищата си за 80 хиляди. В същото време личните данни не са защитени. Фирмите отпускащи бързи кредити трябва да са регистрирана финансова институция от БНБ.

Вижте списък с финансовите институции, които са регистрирани от БНБ:

http://bnb.bg/BankSupervision/BSFinansInstitution/BSFIRegistrers/BSFIReg_Introduction/index.htm

Това ги прави законни.Тайната на успеха им се крие в това, че тежките съдби на техните съграждани, ги принуждават да търсят пари спешно. Специалистите съветват да заложим на легитимирани институции, които законово отпускат пари на заем. Одобрението при тях също е бързо, но неприятностите, които ще си спестим са значителни.

Вижте още

Ипотечен кредит без трудов договор

proverka

Ипотечен кредит срещу залог на къща

proverka

Кредит за хора с лошо цкр

proverka

Leave a Comment