Кредит за покупка на автомобил / автокредити

Не са малко хората, които кандидатстват за кредит за закупуване на лек автомобил / кола. Колата в днешно време не е лукс, а необходимост. Не отричаме, че тя е и инвестиция, от която не се печели, но без нея не можем.
Има няколко вида авто-лизинг. Всяка кредитна институция има своите условия за получаване на финансови средства именно за такъв вид покупка.
Потребителят трябва да избере най-оптималния за него вариант. Кредитът за закупуване на нов автомобил се отпуска в три вида валута. От значение е и дали колата ще бъде нова, или втора употреба. Във всички заеми се включва застраховка. Ако кандидатствате чрез банка, то трябва да попълните необходимите документи, а също да изберете срок за погасяване.

ВЗЕМИ КРЕДИТ СЕГА >

От БНП „Париба“ имат доста добри оферти, които включва условия за кредит до 70 хил.лева и срок от шест до тридесет и шест месеца.
Какво ви е нужно да кандидатствате за такъв вид заем?
– Валидна шофьорска книжка
– Лична карта
– Издадена справка от работодател за получаване на доход
Преди да подпишете какъвто и да е вид договор към някоя банка за получаване на кредит за автомобил, проучете добре и други оферти от фирми, тъй като понякога има нарастващи лихвени проценти, които ще оскъпят значително взетата сума.
Подходяща оферта предлагат от Autocredit.bg – ако сте се спрели на кола, струваща 10 000 лв, от институцията ви отпускат 8 000 лв, а от вас се иска да доплатите 2000 лв. Така взетият кредит в размер на 8 000 лв ще можете да върнете в срок от 15 месеца. Това са така наречените кредити със самоучастие.

След като изберете най-изгодната оферта и сключите договор, автомобилът, който закупите с отпуснатите средства, ще стане ваша собственост веднага след като изплатите кредита и договора изтече.
Техническата изправност на превозното средство е ваша отговорност, затова внимателно разглеждайте офертите за леки коли.

 

 

Вижте още

Бърз кредит за 18 годишни

proverka

Бяла карта

proverka

Бързи кредити за българи в чужбина

proverka