Кредити на седмични и месечни вноски

Бърз потребителски кредит – седмични и месечни вноски

При взимането на бързи кредити имаме две опциикредит до заплата или с месечни вноски. Решението на кой да се спрем зависи от това за какъв срок искаме заема и какъв ще бъде размера му. При месечните вноски е важно да имаме редовни доходи, с които ще погасяваме сумите в установения срок.

Каква е причината все повече хора да се спират на варианта за получаване на бързи кредити? Отговоритеса няколко – опростеното кандидатстване, ясните условия на договора и моменталното получаване на исканата сума. Тя може да бъде преведена по сметка или получена от клиента в офиса на фирмата. Касите на Изи Пей също работят с фирми за бързи кредити.

Как разумно да действаме при получаването на кредит  с месечни вноски? Първото и най-важно правило е да се погасяват вноските в срок, посочен в договора. Така потребителят ще има чиста кредитна история, която пък е ключът към получаването на по-големи суми впоследствие. В цял свят добрата кредитна история е индикация за редовни платци и от нея фирмите за бързи кредити могат да получат необходимата информация за бъдещия си клиент.

При кредита с месечни вноски лихвите са малко по-високи от тези, давани от банкови институции, но все пак и рискът е по-голям. Бърз заем се дава само срещу валидна лична карта, без изискване за доход, поръчители и т.н. Сумите варират от 500 до три хиляди лева, а в някои фирми и до 5000 лв. Срокът също е различен – от 3 до 12 месеца.

Важно е всеки клиент да се насочи правилно към най-подходящия за него кредит и да знае, че ако е изряден платец, ще получава положителни точки в кредитния си рейтинг. Тези точки ще му дават възможност да се възползва от изгодни оферти за бързи кредити в бъдеще. Такси не се начисляват, а при желание кредитни консултанти са винаги на разположение в офисите на фирмите.

Вижте още

Кредит с 0% лихва, безлихвен заем до заплата

proverka

Кредит за кола / автомобил

proverka

Ипотечен кредит за апартамент / имот / недвижимо имущество / недвижим имот

proverka