Ипотечен кредит без трудов договор

Не са малко случаите, когато горещите съвети към кредитните потребители да изтеглят ипотечен кредит без да имат трудов договор, всъщност е скрито рекламиране. Тази реклама често може да не съвпада със сведенията, които са ви нужни за конректния случай. По принцип се срещат кредитни продукти, които банката е предназначила за хора без доказан доход и трудово договор. Те в повечето случаи са ипотечни кредити и чрез тях се отпуска даден заем срещу ипотека, без да са налага да доказвате приходи. В тази ситуация, гаранция е ипотеката, а лошата кредитна история не винаги има някаква влияние.

За да бъде отпускат такъв типкредит, трябва бъдещият кредитополучател да отговаря на някои важни изисквания.

ВЗЕМИ КРЕДИТ СЕГА >

На първо място, той трябва да има оценен от банката недвижим имот – който може да варира от:къща или апартамент до вила, търговски обект или индустриален обект. Важно е имуществото да бъде в идеално състояние от гледна точна на цените на текущия пазар и услугите към този момент, с една дума банката дава оценка дали имота става или не. Важно е имуществото да е в голям град и да е добре запазено, защото това дава по-голям шанс да бъде положително оценено от банката.

Колкото по-добър имот иматеи ипотекирате, толкова по-добра възможност за по-ниска лихва ще получите. Но все пак,  знайте, че ще бъдете обвързани с банката поне 10 години.

Ипотечен кредит без доказване на доход и без договор може да бъде постигнатв различни аспекти, като много зависи от самата банка, на която сте се спрели.

Тоест вие като кредитни потребители трябва добре да проучите всички възможности и да сте добре осведомени. Защото трудно ще попаднете на перфектния кредит за вас, ако не сте наясно с всички детайли по поискването и погасяването му.

Едно от предимствата на този типкредит е, че има по-малко бюрократични части, които ще се изискват от вас. Но бъдете наясно, че имота, който искате да ипотекирате трябва да покрива всички посочени изисквания на банката, за да бъде одобрен и никой няма да направи компромис специално за вас.

 

 

Вижте още

Кредит за студенти / висше образование

proverka

Ипотечен кредит за млади семейства

proverka

Заяви кредит

proverka