Бързи кредити без поръчител

КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ БЕЗ ПОРЪЧИТЕЛ 

Редица кредитоизискатели у нас имат предпочитания към бързите кредити като предлагани продукти, защото заявленията за подаване за доста лесни и бързи. Голяма част от частните кредитни фирми имат опростен вариант за кандидатстване и отпускане на бързи кредити без поръчители. Заявлението ви се разглежда от 10 минути до половин час, но това много зависи от вашия кредитен и социален статут. Когато кандидатствате за кредит по интернет трябва да сте наясно с някои неща:

първо– да сте с отличнокредитно досие в Централния кредитен регистър,
второ – да имате сигурни доходи всеки месец ( да получавате заплата, дори да нямат трудов договор ).

 

 

 

 

 

Подаването на заявление за отпускане на заеме в 3 важни стъпки:

Първо:Избирате сума и срок на кредитното задължение– на този етап се запознаването сГПР ( Годишен лихвен процент ), вашата лихва и общата сума, която ще платите– сумите варират от 50 до 5000 лева.

Второ:Втората важна стъпкапри кандидатстването е въвеждането на вашите лични данни в специален електронен формуляр:  ЕГН, име, презиме, Фамилия, телефон, имейл, номер на лична карта, адрес по лична карта и адрес на който живеете в момента, избирате месторабота и какъв вид е вашата ангажираност. След това избирате внимателно как точно бихте искали да ви бъде преведена сумата, начините са два- в офис наИзипей или Фастпей или за още по-голямо ваше улеснение по банков път. Парите веднага ще дойдат при вас.

Трето:След като вече сте попълнили своите лични данни, последната и най-значима процедура е потвърждение, че се съгласявате всички общи условия на кредитната фирма и с условията по договора, в тази последна стъпка ще ви бъде дадени СЕФ ( СТАНДАРТЕН ЕВРОПЕЙСКИ ФОРМУЛЯР ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИТЕ КРЕДИТИ /приложение №2 към чл. 5, ал. 2 от Закон за потребителския кредит/ ).

В тази последна стъпка, е възможно да се наложи да потвърдите вашето съгласие,че  институцията може да използва личните ви данни.

 

 

Вижте още

Бърз кредит до 2000 лева

proverka

MAXO.BG

proverka

Заем срещу ипотека без доказване на доходи

proverka