Топлофикация София Проверка На Сметка

Проверката на задълженията към топлофикация може да се извърши онлайн, като за целта на сайта на „Топлофикация София АД“ се въвежда абонатен номер, който можете да намерите върху последната фактура. При влизане в личната Ви онлайн сметка ще можете да видите дали Ви е приспадната социална помощ(за тези които получават такава),при заявени равни месечни вноски. На квитанцията ще намерите и срока за плащане, след който ще бъде начислена законна лихва за просрочие.

При търсене на информация по райони в онлайн страницата може да получите и новини за месечното отчитане на абонатните станции. Ако имате въпроси относно записването на топломерите и водомерите във вашият квартал, можете да се обадите на посочените телефони.

Потребителите на „Топлофикация“ могат да се възползват от множество варианти за плащания към компанията. Касовите плащания се извършват към определени центрове, пощенски станции, офисите на Easypay и Fast Pay. Безкасовите се осъществяват в сайта на epay, чрез електронно банкиране, разплащателна сметка, с „Transcard“ и “iCARD”. Потре-бителите на топлоподаване от Бургаска област могат да заплатят в офиси на RN-TV или чрез регистрация през портала eBG.bg, като задължително се попълват данни на физическо/юридическо лице, както и дебитна карта. Платежното средство се конфигурира за SMS разплащане към комунална сметка, за което се изисква и регистрация на мобилният Ви телефон, което много ще улесни проверка на наличността в картата, както и паричният превод.

Справка на сметки към топлофикация: София, Перник и Бургас на връзките по-долу:

Топлофикация проверка на сметки

Топлофикация Перник

Топлофикация Бургас

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:

  • проверка на изравнителна сметка топлофикация
  • топлофикация София ремонти
  • топлофикация София каси
  • топлофикация новини
  • топлофикация профилактика

Вижте още

Проверка на сметка за вода

proverka

Онлайн проверка на сметка към Мтел, Виваком и Теленор

proverka

Проверка на сметка за ток към ЧЕЗ, EVN и (ЕОН) Енерго Про

proverka