Проверка на сметка за ток към ЧЕЗ, EVN и (ЕОН) Енерго Про
Провери сметката си за електроенергия:

ЧЕЗ

На сайта на ЧЕЗ Груп, потребителите могат да намерят актуална информация за заплащане на техните задължения и проверка на консумираната електроенергия. В полето За клиента и Начини за плащане, веднага се откриват опциите за касово и безкасово обслужване. В графата Безкасово плащане, следват редица възможности : по банков път, чрез SMS, по Интернет и директно по банкова сметка;

За желаещите електронна фактура, съществува платформата CEZ Online. Тя изисква от Вас да се регистрирате в системата въвеждайки следната информация :

  1. клиентски номер(изписан на касовият бон),
  2. оторизационен код(отново върху фактурата),
  3. вашият имейл,
  4. както и предпочитания за получаване на SMS известяване(за преустановяване на захранването) и материали от ЧЕЗ.

След регистрацията, трябва да потвърдите още веднъж услугата, като въведете кода, получен по личния Ви имейл.

Проверка на ток по телефона ЧЕЗ – 0700-10-010

EVN България

За да проверите вашата сметка за ток първата ви задача след влизането на сайта на EVN България е да се регистрирате. Освен редовната изискуема информация, потребителите въвеждат Клиентски номер, който може да бъде открит върху всяка издадена фактура. Там ще откриете и необходимият номер на съответния касов бон. След като, отбележите че сте запознати с условията за ползване, натискате бутона за регистрация. При желание може и да поискате услуга Известяване, което се случва по два начина: чрез SMS; чрез имейл; По този начин ще следите предстоящите прекъсвания на електроенергия за вашия район, както и новите фактури.

На сайта на EVN България, можете да намерите поле означено Начини за плащане, където да получите информация как се извършват безкасовите транзакции по задължения. Енергийната компания е предоставила и вариант за получаване на  Е-фактура, която се изпраща на вашият имейл.

Телефон на EVN – 0700-161-61

Енегро Про (ЕОН)

За да получавате Електронна фактура, трябва да попълните декларация за заявяване. Услугата не се предлага онлайн и трябва да я напишете на място, където ще бъде заверена от служител. Любопитно е, че ако пазите старите си касови бонове, можете да проверите сметката си за ток и потреблението си на електроенергия за последните три години в Информационния портал. Това се случва чрез 10-цифреният клиентски номер, който Ви служи за униеверсален достъп до всякаква информация свързана с вашата сметка.

Потребителите на Енерго-Про Варна ЕАД могат бързо и лесно да получат информация за своите сметки след посещение на сайта на компанията. В полето Начини за плащане, може да изберете една от трите опции: по банков път, по Интернет или на каса.

Телефон на Енерго Про – 0700-102-07
 

Надяваме се да бяхме полезни  и изчерпателни!

 

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function listFiles() on null in /home/doebg/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php:595 Stack trace: #0 /home/doebg/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php(615): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->path_get_id('wp-content/uplo...') #1 /home/doebg/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Core.php(738): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->format_url('wp-content/uplo...') #2 /home/doebg/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(1230): W3TC\Cdn_Core->url_to_cdn_url('http://www.doe....', 'wp-content/uplo...') #3 /home/doebg/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(913): W3TC\_Cdn_Plugin_ContentFilter->_link_replace_callback_ask_cdn('"http://www.doe...', '"', 'http://www.doe....', 'wp-content/uplo...') #4 [internal function]: W3TC\_Cdn_Plugin_ContentFilter->_link_replace_callback(Array) #5 /home/doebg/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(871): preg_replace_callback in /home/doebg/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php on line 595