Разписание на БДЖ ᐉ Провери бързо и лесно!

Спаравка на разписание към БДЖ

 

При пътуване с влак проверката на графика на влаковете и цялостното придвижване по маршрута са задължително условие. В системата на БДЖ можете в реално време да установите как и кога ще стигнете до дадена дестинация. За целта трябва да влезете в Електронния пътеводител на железниците.

Този ресурс предлага освен проверка на разписанието на влаковете, а също така и търсене тип от-до, в което се показва номера на съответният влак, както и час на тръгване и час на пристигане.

Проверка на график:

  • *От гара/спирка:
  • *До гара/спирка:
  • *Дата на пътуване:

Справка за № на влак и гара

Допълнително – осигурява Ви се справка за статус на конкретен влак за определена дата. Освен това може да потърсите информация за осем възлови гари, която се състой от: № на локомотива, посока към която се движи, дали влака ще пътува или е отменен, има ли закъснение и колко, № на коловоза за пристигащи.

В страницата на сайта, можете да видите и електронно табло със заглавие “Информация за гара” ,в което е описан целият трафик, пълно разписание на влаковете от съответен пункт (основен за страната) към всички останали.

Закупуване на билет онлайн

При желание освен, че можете да видите разписанието на бдж може и да направите онлайн регистрация към “Система за резервация и билетоиздаване” , която включва: електронна поща, две имена, телефонен номер и съгласие с Общите условия на БДЖ превозите;

Валидната регистрация се активира чрез лична парола за достъп, която се изпраща на посочения имейл. Чрез нея ще получавате ваучер (вашият електронен билет), който да разпечатите и да носите по време на пътуването. Посоченият като “пътник” на документа, трябва да удостовери самоличността си пред кондуктор чрез: лична карта, паспорт, шофьорска книжка или друго;

Задължително е притежанието на дебитна карта, тъй като плащането е по банков път. Възможността за онлайн закупуване е от 30 дни преди заминаване и може да се преустанови 24 часа преди часа на тръгване на композицията. Всеки може да резервира до 5 пътнически билета, всеки от които ще получи ваучер.

Към БДЖ разписание

 

Контакти

За въпроси свързани с онлайн системата

В работни дни: от 08:00 до 16:45 ч

телефон: 0889/ 071-139

електронна поща:
onlineticket@bdz.bg

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

  • бдж разписание 2019
  • бдж разписание 2020-
  • бдж ново разписание 2019-
  • бдж табло
  • бдж ценоразпис
  • бдж закъснения

 

Вижте още

Проверка на тото фиш

admin

Справка в Търговски регистър

admin

Проследяване на пратка

proverka