Кредит за майки: Как да спестите от бебешкото оборудване

Като нова майка вероятно искате да прекарвате колкото се може повече време с детето си. В края на краищата, тези първи месеци са толкова специални и в същото време мимолетни! Въпреки това вероятно имате нужда и от време за себе си. За щастие, има няколко начина, по които новите майки могат да спестят пари, когато става въпрос за закупуване на бебешко оборудване.

Проверете магазините за втора употреба и за покупка на изплащане

Има много магазини за стоки втора употреба, в които се продава бебешко оборудване – от столчета за кола до колички и дори играчки. В някои магазини има дори дрехи и оборудване за хранене.

Купувайте на едро, когато е възможно

Ще откриете, че много бебешки артикули се предлагат в насипни кутии. Това е чудесен начин да спестите пари, както от първоначалната цена, така и в дългосрочен план! Потърсете продукти като пелени и адаптирани млека, които можете да купите в насипно състояние, както и неща като кърпички, бебешка храна и шишета. Ще можете да спестите много пари, като купувате тези продукти в насипно състояние. Имайте предвид обаче, че ще ви е необходимо и много място за съхранение!

Стойте настрана от лимитирани продукти

Това може да изглежда малко очевидно, но ще се изненадате колко много хора се хващат на подобни маркетингови трикове. Само защото нещо е обозначено като “новородено” или “бебешко” изделие, не означава, че то е най-доброто за вашето дете. Лесно е да се поддадете на шумотевицата, която се крие зад нов продукт, особено ако става въпрос за лимитирана серия. Ако обаче откриете продукт, който е изпитан и се предлага на по-разумна цена, вероятно е по-добре да се спрете на него.

Стойте настрана от продукти от лимитирани серии

Ще искате също така да избягвате да купувате неща като столчета за кола или колички, които са лимитирани. Производителите обикновено създават тези продукти с оглед на определен дизайн и цветова схема. Ако дизайнът ви харесва, вероятно е добра идея да го купите, докато можете. Знайте обаче, че може никога повече да не успеете да намерите точно този дизайн и дори да не можете да го използвате, ако имате друго дете!

Източник: https://jet-credit.com/

Вижте още

Видове кредити

proverka

Аксесоари за баня

proverka

Тактическият панталон като удобна градска дреха

proverka