Рефинансиране на кредит без поръчител

Кредити за рефинансиране на задължения към други кредитори 

За да изтеглите нов кредит с цел рефинансиране на стар, не винаги трябва да се обръщате към компанията или банката, в която сте изтеглили първия. Тъкмо обратното, има редица случаи, в които това никак не се препоръчва и много зависи от положението, в което сте:

-Ако имате нужда от дадената сума бързо и спешно

-Ако не желаете да доказвате някакъв доход или трудов договор.

-Ако не искате или не можете да откриете поръчител.ВЗЕМИ КРЕДИТ СЕГА >

Някои кредитни частни фирми, като Credissimo, например предлагат опция да изтеглите париза няколко минути, без да ви е нужен реално поръчител. Те и някои други подобни фирми, работятс външна компания, която дава гаранция за вашия кредит и не е нужно от допълнителна документация, с която да докажете, че имате заплата. Има обаче някои задължителни условия.
Те са следните:

-Навършени 18 години

-Актуална лична карта

-Нужно е да докажете все пак, че имате някакъв доход, без значение от източика

-Да имате връзка с интернет

 

Как да изтеглите кредит без поръчител?

Процедурата по кандидатстване и одобрение е напълно в електронен варианти можете да заявите своя желаната от вас сумаза рефинансиране без поръчител където и да се намирате в този момент.След като получите нужното одобрениеи подпишете договор (отново по електронен път), парите идват скоро при вас по сметка или по каса.

Ето и инструкциите:

Заявете каква сума желаете да изтеглите като попълните онлайн формата на сайта на Credissimo.

  1. Изберете този продукт, който е най-подходящ за случая ви и внимателно обмислете всичко преди това.
  2.  Попълнете много прецизно и точноостаналите полета с информация в интернет платформатаили отговорете на задължителнивъпроси в чата на сайта. Няколко минути, след като сте пратили нужното заявление, служител на фирмата ще ви потърси и ще ви даде точната информация дали сте одобрен или не. Ако сте одобрени, сумата идва при вас веднага.