Кредити с ипотека / заем срещу ипотека

Тази статия има за цел да обясни как и от къде може да се получи заем срещу недвижима собственост без да се доказват доходи и без наличие на трудов договор с ускорен и улеснен процес по кандидатстване, одобрение и усвояване на средствата. Вива Кредит е кредитна компания, която предлага изгоден кредитен продукт, наречен Вива Кредит ипотека. За този кредит не е нужно да се доказват регулярни доходи или да се представя постоянен трудов договор.

Вива Кредит е небанква финансова институция и се явява като добра алтернатива на банките, които имат строги правила и високи изисквания. Така че, гражданите на които банките отказват такъв кредит на основание липсата на твърд доход, фирмата предлага спешна финансова помощ.

Услугата е предназначена за хора, които се нуждаят бързо от пари и са собственици на недвижима собственост. Вива Кредит предлага на такива хора да усвоят кредит срещу част от пазарната му цена, след като му се направи оценка от лицензиран оценител.

Компанията веднага изпраща финансовата помощ след одобрение, без условие гражданите да имат гарантирани доходи. Вива Кредит очаква, клиентите да погасят задължението, което са получили, защото в противен случай имуществото им ще бъде придобито от фирмата.

Така имотът изпълнява функция на обезпечение и не е необходимо потребителите да доказват своите доходи, за да усвоят заем от 5 000 до 200 000 лева.

Условията на фирмата са следните:

– Да се учреди ипотека върху цялата площ на идеалните части на обезпеченото имущество, без значение дали съпруг/а или друг човек е собственик на част от имота.

– Кредитоискателят да няма друга ипотека върху същия имот. В случай, че има, тя да е в по-малък размер.

– Имотът да разполага с Акт 16 за жилищно строителство.

Кредитът с ипотека без обследване на доходите е опция, когато на гражданите им се налага или желаят да се сдобият с крупна сума пари, имат проблеми с кредитния рейтинг или са без трудов договор.

Кредитът срещу имот без обследване на доход е вариант, ако търсите възможности за едри суми пари, имате проблем с кредитната история и сте без трудов договор.

Вижте още

Документи за ипотечен кредит

proverka

Кредити за хора без трудов договор

proverka

Заем срещу ипотека без доказване на доходи

proverka