Ипотечен кредит срещу залог на къща

Ипотечен кредит срещу залог на къща /  заем срещу ипотека на къща без доказване на доходи

При ипотечен кредит често банките искат някакво обезпечение. Честа срещана практика е да се дават недвижими имоти като гараж, къща, друг апартамент.  Ако и вие сте решили да вземете ипотечен кредит срещу залог на къща, то  вижте при какви условия можете да кандидатствате.

Сумата, която може да ви се отпусне е от 5 до 90 хиляди лева. Периодът, за който можете да ги вземете за период от 10 години.  Отпускането може да стане, както вече казахме, срещу залог на къща или друг недвижим имот.  Най-ниската лихва, която може да ви се отпусне, без да доказвате доход, е от небанковите институции или тези фирми, които отпускат бързи кредити.

При този тип фирми те не се интересуват от кредитната ви история. Това означава, че дори и да имате лошо кредитно минало имате шанс да ви се отпусне заема, за който претендирате, за разлика от повечето банки, където вероятно да ви се отпусне заем намалява, а дори и да стане, то лихвата ще е доста висока.

ВЗЕМИ КРЕДИТ СЕГА >

Целта на кредита може да бъде различна. Можете да използвате парите за покупка на друг имот, за кола, ремонт или други потребителски нужди.

В повечето небанкови институции кандидатстването за бърз кредит е много по-облекчено, от колкото при банките. В някои фирми можете да кандидатстване онлайн и служител ще се свърже с вас, за да уточните подробностите. Парите по принцип се превеждат по банков път и можете да ги получите до края на деня, след потвърждение по телефона.

Оценката на имота също на някои места е безплатна.

Лихвата доста често е фиксирана за целия е период. А ако решите да погасите заема си предсрочно, няма да имате такса за това, както при повечето банки.

 

 

Кл. думи: заем срещу ипотека без доказване на доходи,  заем срещу залог на жилище,  заем срещу залог на имот , кредит срещу ипотека на жилище,  ипотечен кредит без доказване на доходи от банка,  бързи ипотечни кредити,   бърз ипотечен кредит до 100 000 лв.

Вижте още

Рефинансиране на кредит

proverka

Заем срещу ипотека без доказване на доходи

proverka

Безлихвен кредит до 1500 лв

proverka