Кредит на граждански договор

Кредит за хора на граждански договор

Потребителите у нас знаят, че кредит се взима само при определени условия. Ако сте се насочили към някоя банка, бъдете готови да предоставите вашия трудов договор. Банката ще иска вие да докажете месечни доходи. Това далеч не е всичко. Имате още много документи, които трябва да набавите и подготвите. Банките имат кредитни инспектори, чиято цел е да проучат максимално вашето финансово състояние, бъдете подготвени за това. Ще ви бъдат задавани всякакви въпроси. Твърде вероятно е в  даден момент дори да се почувствате виновни, че кандидатствате за кредит. Но не забравяйте че вие сте във вашето право.

Вземи кредит

Много хора в България не работят на трудови договори, а на граждански. Как тогава да вземете кредит след като не можете да докажете сигурен доход. Вие получавате пари само за свършена работа или за определени часове.

Банките са скептични към тези потребители и не са особено благосклонни към тях. Все пак може да намерите банка, която да ви даде кредит, въпроса е какви ще бъдат нейните условия. Каква лихва ще ви бъде начислена. Ако не намерите добра банкова оферта винаги може да потърсите компания за кредити. Там със сигурност ще ви предложат по-добри условия.

Тези фирми в България са известни като фирми за бързи кредити. Кандидатствате много лесно през интернет. Няма големи купища от документи, присъщи за банките. Може дори да кандидатствате за кредит без доказване на доход. Условията обаче ще са различни и най-вероятно ще имате по-голяма лихва, по кратки срокове за връщане и по-малки суми. Но все пак тези кредити са много удобни.

Тук няма да ви мотаят с дни наред за да ви одобрят. Одобрението не отнема повече от два дни. След като кандидатствате, изчакайте да ви позвънят. Ще трябва само да потвърдите, че всичко което сте въвели в платформата е правилно.

За такива кредити се кандидатства бързо и лесно, но не забравяйте че взетите пари трябва да бъдат върнати. Погледнете на кредита като на разход. Ако можете да си го позволите, тогава действайте.

Вижте още

Easy Credit

proverka

Изгодни бързи кредити

proverka

Документи за ипотечен кредит

proverka