Кредит без обезпечение

Търсите кредит без обезпечение?

Ако планирате ремонт на дома, или покупка на нов дом или автомобил, а нямате достатъчно средства, то бърз кредит без обезпечение е точно за вас. Той няма изискване за ипотекиране на недвижимо имущество, като гарант за плащане на месечните вноски. Отпуска се в размер от 5 до 25 хиляди лева, а срока за погасяване е до пет години.

Реално  на кредитния пазар днес има доста видове необезпечени кредити. Лихвените проценти са различни и зависят от размера на кредита. Най-голямо влияние върху одобрението оказват чистата кредитна история и добрия кредитен рейтинг. И двете се постигат чрез редовно погасяване на вноските и незадлъжнялост към финансови институции.

Онези от вас, които нямат по-горе изброените фактори, т.е имат лош рейтинг, не трябва да се отчайват, че нямат шанс за получаване на заем. За тях условията ще бъдат други, например по-висок лихвен процент и изискване за доказване на доход и поръчители. Ако пък имате желание, може да вземете кредит от фирмите за бързи кредити. Само трябва да проучите пазара добре и да се спрете на лицензирана такава и да внимавате за измамници. При кандидатстване онлайн, фирмите предлагат кредитни калкулатори, които да ви помогнат да изчислите сами какъв вид кредит ви е нужен, каква ще е лихвата по него и срокът на изплащане. Ако отидете на място в офиса, кредитен консултант ще ви обясни всичко и ще ви насочи към най-добрата оферта.

Ако кандидатствате за необезпечен  кредит лихвата по него може да бъде променлива или постоянна. При постоянната вие ще внасяте една и съща вноска всеки месец. Недостатък при нея е, че не може да я промените, в случай на добро стечение на обстоятелствата. Променливата лихва е различна за целия срок на договора. Необезпечени кредити с променлива лихва са рядко срещани и не толкова предпочитани от потребителите.

 

 

 

Вижте още

Ипотечен кредит за апартамент / имот / недвижимо имущество / недвижим имот

proverka

Калкулатор за ипотечен кредит

proverka

Кредити за пенсионери

proverka