Ипотечен кредит срещу залог на къща

Ипотечен кредит срещу залог на къща /  заем срещу ипотека на къща без доказване на доходи

При ипотечен кредит често банките искат някакво обезпечение. Честа срещана практика е да се дават недвижими имоти като гараж, къща, друг апартамент.  Ако и вие сте решили да вземете ипотечен кредит срещу залог на къща, то  вижте при какви условия можете да кандидатствате.

Сумата, която може да ви се отпусне е от 5 до 90 хиляди лева. Периодът, за който можете да ги вземете за период от 10 години.  Отпускането може да стане, както вече казахме, срещу залог на къща или друг недвижим имот.  Най-ниската лихва, която може да ви се отпусне, без да доказвате доход, е от небанковите институции или тези фирми, които отпускат бързи кредити.

При този тип фирми те не се интересуват от кредитната ви история. Това означава, че дори и да имате лошо кредитно минало имате шанс да ви се отпусне заема, за който претендирате, за разлика от повечето банки, където вероятно да ви се отпусне заем намалява, а дори и да стане, то лихвата ще е доста висока.

ВЗЕМИ КРЕДИТ СЕГА >

Целта на кредита може да бъде различна. Можете да използвате парите за покупка на друг имот, за кола, ремонт или други потребителски нужди.

В повечето небанкови институции кандидатстването за бърз кредит е много по-облекчено, от колкото при банките. В някои фирми можете да кандидатстване онлайн и служител ще се свърже с вас, за да уточните подробностите. Парите по принцип се превеждат по банков път и можете да ги получите до края на деня, след потвърждение по телефона.

Оценката на имота също на някои места е безплатна.

Лихвата доста често е фиксирана за целия е период. А ако решите да погасите заема си предсрочно, няма да имате такса за това, както при повечето банки.

 

 

Кл. думи: заем срещу ипотека без доказване на доходи,  заем срещу залог на жилище,  заем срещу залог на имот , кредит срещу ипотека на жилище,  ипотечен кредит без доказване на доходи от банка,  бързи ипотечни кредити,   бърз ипотечен кредит до 100 000 лв.

Вижте още

Кредит в левове или кредит в евро?

proverka

Кредити за хора без трудов договор

proverka

Кредит без обезпечение

proverka