Заем срещу ипотека без доказване на доходи

Ипотечен кредит без доказване на доходи

Предлагаме на вашето внимание небакови и банкови кредитни институции, който предлагат кредити срещу ипотека без нужда от доказване на доходи.

Нужно е само да притежавате недвижим имот, независмо дали е къща, апартамент, офис, вила или производствена сграда можете да се възползвате от заем срещу процент от пазарната му стойност. Компаниите предлагащи този тип продукт (услуга) отпускат парите сравнително бързо и без тромави процедури – причитана на това се крие, че финансовите институции дали кредита ви срещу обезпечение на недвижим имот са спокойни за своите пари дори и да не бъдат върнат, защото срещу парите стои “залог” вашето имущество. НЕ Е НУЖНО ДА ДОКАЗВАТЕ НИКАКЪВ ДОХОД!ИМОТЕКИРАТЕ 100% ОТ ИДЕАЛНИТЕ ЧАСТИ.

Този вариант за кредит срещу обезпечение на имот без доказан доход е много подходящ ако се  нуждаете от крупна сума веднага или пък по стечение на обстоятелствата няма възможност за доказване на доход, нямате трудов договор или сте с  лоша кредитна история (цкр).

Препоръчваме да се убедите, че компанията от която решите да теглите този вид кредит е с добра репутация в онлайн пространството или се допитайте до професионалисти за мнение.

Добрите компании са запознати много добре, че кандидатстващият има нужда от пари и нямат такси за кандидатстване, разглеждане на документи или друг вид такси. Някой компании практикуват “такса усвояване” във вариантите ако сте одобрен за ипотечен кредит.

ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ,ЧЕ ПРИ ЗАКЪСНЕНИЕ ПО ОСБСЛУЖВАНЕ НА КРЕДИТА, КРЕДИТНАТА ИНСТИТУЦИЯ ИМА ПРАВОТО ДА ВИ ВЗЕМЕ ИМОТА!

 

 

Ние ви даваме възможност да кандидатствате за ипотечен кредит без доказване на доход с една заявка до много компании.

Възможностите за опускане на кредит от 2000 лв. до 100 000 лв.

Вижте още

Бързи кредити без поръчител

proverka

Кредит за почивка

proverka

Кредити за студенти

proverka