Бърз кредити до заплата


Бърз кредит онлайн без трудов договор

Кредит до получаване на заплата – звучи добре и е напълно реално. В България все повече фирми за бързи кредити дават тази опция за крайнонуждаещите се от парични средства. Ако и Вие сте в тази графа, не се колебайте да се възползвате. Мислите, че има уловка? Няма никаква уловка. Ето какви са условията –

    • Заемите до заплата са бърз начин за получаване на бързи пари. Процедурата е максимално опростена и облекчена за всеки клиент. Сумите, които се отпускат, са малки и условието е да се погасят с една вноска за определен период. Този период се договаря предварително между двете страни.
    • Сумите варират между сто и седемстотин лева. Всяка фирма има своите условия за срок на издължаване, но най-често той е в рамките на 15 до четиридесет и пет дни.
    • Сумата на кредита не се облага с лихва и това важи само ако се погаси в рамките на уговорения срок. Това означава, че ако кандидатствате за 200 лв, получите ги и после ги върнете в срок от 20 дни–срока е уговорен предварително, то вие трябва да върнете точно 200 лв и нито стотинка повече. Ако просрочите датата, се начислява лихва.

  • Кандидатстването за бърз кредит до заплата става по интернет чрез попълване на онлайн заявка, по телефона или на място в някоя от фирмите за бързи кредити.
  • Няма условие за доказване на доход, поръчители и друго обезпечение.
  • Необходима Ви е лична карта, одобрението е от няколко минути до няколко часа.
  • За да не плащате лихва, трябва да върнете заема в посочения гратисен период. За повече информация може да потърсите кредитен консултант, който ще ви насочи към най-добрия кредит за вас.

Бързият кредит без лихва до заплата е едно много добро решение при спешна нужда от пари.

 

 

Вижте още

Кредити за студенти

proverka

Кредит за почивка

proverka

Кредит до 5000 лв.

proverka