Рефинансиране на лоши кредити

Рефинансиране на просрочени кредити

На пазара на кредити у нас е пълно с потребители, които обмислят рефинансиране на потребителските си или ипотечи кредити и замяна на кредитите, които вече са а лице, с нови, с по-изгодни лихви. Това би могло да спести средства на собствениците на апартаменти, например през целия кредитен период(понеже ще плащат по-ниска лихва и по-малки месечни вноски.) Но за онези, които имат много лош кредитен статут, това би могла да е доста сложно.

Как да направите рефинансиране на лоши кредити?

  • Лоша кредитна история и рефинансиране на кредити – как те са свързани

Банките и останалитефинансови институции  правят проверка на Вашия кредитен статути кредитна история, за да си определят колко е възможно, да платите задълженията си навреме. Това е причината, защо кредитната Ви история заема важно място за шанса Ви за рефинансиране на лоши кредити. Вашият кредитек рейтинг се определя, като се имат предвид тези критерии: историята Ви на коректно плащане преди време, дължима сума, период от време за който сте имали дадено задължение, нов кредит в този момент и типана задълженията. Онези, които са с прекалено голям дълг или на са платили лихвите си когато трябва са в черния списък на кредиторите.

ВЗЕМИ КРЕДИТ СЕГА >

Така, кредиторите взимат на човек с недобър кредитен статут по-висок лихвен процент за рефинансиране, защото поемат по-голям риск от неплащане на въпросния кредит. За това хората с такава история във връзка с финансови задължения и нисък кредитен рейтинг ще заплатят редица по-големи лихви, която ще оскъпи сумата многократно. Това е и връзката между негативен кредитен статут и рефинансиране на лоши кредити. Ако и вие не сте с добре кредитна репутация и желаете да рефинансирате, е редно да пресметнете всичко добре, за да сте сигурни, че предложението, на което ще се спрели е точно за вас.

Пресмятайте внимателно и прецизно, на но най-добре е да потърсите услугите на добър кредитен консултант.

 

 

 

Вижте още

Бързи кредит до 200 лв.

proverka

Безлихвен кредит до 1500 лв

proverka

Ипотечен кредит за хора с лоша кредитна история

proverka