Потребителски кредит без поръчители

Потребителски кредит без поръчител и без превод на работна заплата

Предлагат ли банките отпускането на потребителски кредит без поръчители? Този въпрос си задават хората, които искат да кандидатстват за получаване на заем от банкова институция. Отговорът е да, но при определение условия. Най-често те са по-висок лихвен процент, който оскъпява значително сумата на заема. Затова за по-сигурно и банката, и клиентът, предпочитат да се подсигурят с поръчител. От друга страна това си е ангажимент и не всеки е съгласен да бъде поръчител.

 

Какви са другите условия на банките в случаите на теглене на кредит без поръчител?

  1. Пълнолетни граждани с постоянно местожителство в България.
  2. Да са наети на постоянен трудов договор от работодател, не по-малко от 6 месеца без прекъсване към датата на подаване на документите за кредит
  3. Да са служители към фирми, които имат договори и се обслужват от съответната банка. За тях има специфични преференциални лихвени проценти, които са по-ниски. Като обезпечение банката използва бъдещи постъпления от заплати.

ВЗЕМИ КРЕДИТ СЕГА >

 

 

Определено вземането на кредит с поръчител не е най-лесната задача пред нуждаещите се от парични средства. При фирмите, предлагащи бързи кредити, поръчителите не са задължителни, но пък и сумите са по-малки. Сроковете за погасяване са различни.

Ако имате нужда от бързи пари и нямате подходящ човек, който да се застъпи за вас в банката, то бързите заеми са подходящата алтернатива за вас. Кандидатстването е наистина бързо – подавате заявка онлайн, по телефона или на място в някой офис. Одобрението е до час-два, най-дълго до следващия ден. Трябва ви лична карта и това е. Избирате си кредит до заплата или на месечни вноски, спрямо тях се определят и сроковете, също и погасителните вноски.

Да не забравяме и възможността за рефинансиране на кредит или обединяване на няколко кредита в един. Плащайки си навреме месечните вноски, вие си осигурявате чиста кредитна история, а тя дава позволява рефинансиране.

ВЗЕМИ КРЕДИТ СЕГА >

Вижте още

Ипотечен кредит за хора с лоша кредитна история

proverka

Калкулатор за ипотечен кредит

proverka

Кредит с фиксирана лихва

proverka