Пари на заем

Търсите спешно пари на заем веднага?

В наши дни хората вече все по-рядко се обръщат за финансова помощ към банките, особено когато става въпрос за малки суми до 2000-3000 лева. Кредитите от частни фирми се отпускат бързо, лесно и без излишни формалности. Ако имате добро кредитно досие, може да ви бъде отпуснат кредит до минути от лицензирано небанково дружество.

ВЗЕМИ КРЕДИТ СЕГА >

Пари на заем веднага

Кредитните компании проверяват вашия кредитен статус в Централния кредитен регистър, където се пази квалифицирана информация за вашите минали и настоящи кредити. От проверката се определя решението на фирмата и зависи одобрението ви.

Добре е да сравните внимателно актуалните предложения на кредитния пазар в момента и да се насочите към най-подходящия за вашите индивидуални нужди и възможности кредитен продукт. Трябва да сте внимателни в проучването си, защото има и нелицензирани фирми, които манипулират потребителите със заблуждаващи маркетингови трикове и им начисляват скрити такси. Затова внимателно прочетете общите политики и регламента, свързани с вашия договор по кредит на официалния сайт на компанията, която сте избрали.

Получаването на кредит в наши дни става само с лична карта и е отговор на много финансови проблеми. Онлайн кредитите се използват масово в момента, като най-популярният продукт, с най-изгодни условия е безлихвен кредит с 0% лихва, който се отпуска на нови клиенти. Ако попаднете на такава оферта, си струва да обърнете внимание на:

– Промоциите, предлагани от различните фирми.

– Размерът на заема, срока за погасяване и датата на падеж, на която трябва да внасяте месечните вноски.

– Какво ще стане ако допуснете просрочие. Ако се наложи да увеличите погасителния период, ще бъде ли това възможно и ще доведе ли до негативни последици за вас. Увеличаването на времето за изплащане на задължението ще бъде ли съпътствано от допълнителни разходи и колко точно ще бъдат те.

– Поинтересувайте се дали фирмата предлага опция за разсрочено плащане на заема на вноски. Това може да се окаже спасителен пояс за вас като бъдещи кредитопотребители, ако не съумеете да поемете цялата отговорност наведнъж, защото разсроченото плащане на вноски може да бъде много удобен вариант.

– Важно предимство на онлайн кредитите без лихва е бързината на съобщаването на решение за одобрение или отказ. Коректните фирми предварително информират своите клиенти на сайта си за колко време ще преценят дали да им отпуснат кредит и дали отговарят на изискванията им.

– Допустимост на заемите се отнася до това колко строга е политиката на кредитната компания и доколко те толерират закъснения на плащания от кредитната история по предишни и настоящи кредити на кандидатите.

– Доверието на хората в кредитора се отнася до факта, че колкото по-популярна и известна с добро име е една фирма, толкова по-голяма е вероятността да останете доволни клиенти.

 

 

 

Вижте още

Кредит с фиксирана лихва

proverka

Експресно съдействие за кредит

proverka

Бърз кредит от 1000 лева

proverka