Кредит за кола / автомобил
КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ

Заемодател Max сума Период  Кандидатстване
 Бяла Карта 3000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Credissimo 2000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Vivus 1000 лв. 30 дни КАНДИДАТСТВАЙ 
 Ferratum 3000 лв. 45 дни КАНДИДАТСТВАЙ 
 CashBox 2500 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 CrediHelp 5000 лв. 18 месеци КАНДИДАТСТВАЙ 
 MaxCredit 500 лв. 3 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 

 

Мечтаете ли си за нов кола /автомобил? Искате ли час по-скоро да зарежете старата кола и да се поглезите с по-нова и хубава марка? Това е една от мечтите  на около 47 % от населението,  но не всеки от тях има възможността да си го позволи.

Ако  погледнем от друг ъгъл на нещата, можем да обобщим следното -ако спестявате в продължение на години, за да си закупите нов автомобил, ще дойде момент, в който ще се разубедите и няма да имате желаната придобивка. Може пък да поискате назаем пари  от близки или приятели, но не всеки разполага с повече заделени средства в себе си. После идва периодът с колебанието – защо да харчите огромна сума пари за кола, когато тя ви носи още допълнителни разходи?

Ако дори и след тези доводи вие си искате новия лъскав автомобил, тогава следващата алтернатива са заемите. Не забравяйте за лихвите обаче, които трябва да плащате през  всичките 60 месеца, да кажем, ако сте избрали такива месечни вноски.

С годините всяка една нова кола се обезценява. Със сигурност след първата една година на употреба, автомобилът ви ще загуби близо двадесет процента от първоначалната си стойност. След около 4 години използване колата ще струва наполовина.

Като един плюс на придобиването на нов автомобил може да се посочи гаранцията. Тя ви дава сигурността, че ако нещо се случи, няма да тичате до най-близкия майстор за съвет и поправки. Има едно разминаване – гаранционния срок често е до 3 години, докато вноските, които се дължат за заем за нов автомобил са най-малко 5 години.

Затова преди да поемете отговорността да изтеглите кредит за кола /автомобил, добре претеглете плюсовете и минусите за това.