Кредити за пенсионери

 

Кредити за пенсионери без поръчител

В днешно време почти всеки човек има кредит, поради нуждата му от допълнителни пари при това в срок за кратко време. В повечето случаи изискването да имаме трудов договор и стабилни месечни доходи е задължително. Как стои въпросът с пенсионерите, които обаче се осланят единствено на заплатата си. Всеки знае, че независимо, че човек е в трета възраст, той се нуждае от пари. Понякога за ремонт, друг път за лекарства, храна или лечение. За щастие доста банкови институции са склонни да отпуснат заеми на пенсионери, при това с минимална лихва.

Кредити за пенсионери до 80 година

 

Разбира се, пенсионното възнаграждение също е доход, но в повечето случай по-малък отколкото е една работна заплата. С желание да се помогне на тези хора, условията за кредит са максимално опростени, сведени до минимум документация и по-малко утежнявани с големи лихви.

Ако някой ваш близък човек или роднина, който е пенсионер, иска да тегли кредит, но не знае как да се ориентира за най-добра оферта, ние ще запознаем вас, а вие ще го насочите.

Вземи кредит

Изгодни кредити за пенсионери

Ето няколко предложения:

  • Първото е от банка ДСК

Банката не изисква да знае за какво ви е нужна сумата, а кандидатстването може да стане и онлайн, евентуално с помощ от ваш близък. Парите могат да бъдат в две валути – евро или лева, като вариантите са от 500 до 10 000лв. Периодът на погасяване също може да бъде по-дълъг, до 10 години, а най-малък времеви период е до година и половина. Едно от изискванията обаче е пенсията да бива превеждана в сметка на текущата банка, по този начин тя обезпечава възвращаемостта. Лихвата може да бъде променена, като при определени условия, има вероятност да бъде намалена.

  • Второто е от ЦКБ

Те предлагат фиксирана лихва за целия период, като при използване на допълнителни услуги от банката, може да бъде договорено нейното снижаване. Необходима ви е само копие от лична карта, отворена сметка в настоящата банка и документ, получен от НОИ относно пенсионното възнаграждение. Сумите не са никак малки, като могат да достигнат до 20 000лв за максимален период на възвращаемост до 7 години. Валутите, в която можете да ги получите са в лева, долари или евро.

 

Вижте още

Пари на заем

proverka

Кредити при развод

proverka

Рефинансиране на кредит без поръчител

proverka