Кредити за хора без трудов договор
КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ  ТУК

Заемодател Max сума Период  Кандидатстване
 Бяла Карта 3000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Credissimo 2000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Vivus 1000 лв. 30 дни КАНДИДАТСТВАЙ 
 Ferratum 3000 лв. 45 дни КАНДИДАТСТВАЙ 
 CashBox 2500 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 CrediHelp 5000 лв. 18 месеци КАНДИДАТСТВАЙ 
 MaxCredit 500 лв. 3 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 

 

Отпускат ли онлайн заеми за хора, които не са на трудов договор?

Условията за отпускане на кредит при банките и фирмите за бързи кредити са различни.

Все пак необходим ли е трудов договор, за да бъде отпуснат какъвто и да било кредит?

Вземането на кредит без наличието на трудов договор е възможно. И докато банковите институции ще поискат не само доказателство за доходите, но и поръчител, то по-лесният начин за снабдяване с бързи пари си остават фирмите за бързи кредити. Като цяло доказването на доходи, както и намирането на гарант, за да бъде изтеглен кредит, отказва доста хора от тази възможност за бързо финансиране. Бавната и донякъде мудна процедура по одобрение за кредит от банкова институция направи така, че все повече хора се обръщат към фирми предлагащи бързи кредити. Там процедурите са опростени максимално. Буквално до няколко минути парите са преведени по сметка на кредитополучателя.

Днес съществуват така наречените „свободни професии”. Хората практикуващи ги се наричат фриленсъри. Те работят от своя дом или ателие, а всички припечелени пари от тях постъпват по сметката им по различно време. Сключването на контракти и плащането на хонорари не са фиксирани във времето. Трудови договори не съществуват. При нужда от кредит тези хора не могат да разчитат на банковите услуги. Какво им остава?
Банките изискват доказване на доход или с други думи всеки желаещ да се снабди с кредит трябва да предостави трудов договор и на база на него банката преценява дали и колко пари може да предостави под формата на кредит. Необходим е и поръчител, в случай, че кредитополучателят не успява да покрива месечните си вноски. При фирмите за бърз кредит всичко това не е необходимо. Пари на заем могат да се вземат по всяко време, като всичко необходимо е документ за самоличност. Тези фирми се интересуват от това каква сума печели на месец желаещият да получи кредит. От там става ясно дали той може да покрива задълженията си. Поръчител не е необходим, тъй като при достатъчно добри приходи на месец, кредитополучателят ще може без проблем да върне заема.

Този вид финансиране е много подходящ и за хора, които са на трудов договор, но в него е записано по-малко месечно възнаграждение от това, което реално получават.
Кандидатстването за бърз кредит се свежда до няколко прости стъпки. Желаещият да получи заем може да направи заявка и онлайн. Просто трябва да попълни сумата и срока за връщане в така нареченият „кредитен калкулатор”. В последствие трябва да попълни форма, в която нанася имена, електронна поща, телефон и банкова сметка. При кандидатстване за първи път е необходимо да предостави сканирано копие на лична карта. След това в рамките на няколко минути получава SMS за това дали е одобрен и какви са условията по договора за бърз кредит. Парите се превеждат до минути по предоставената от него сметка. Както сами виждате, трудов договор не е необходим, както и доказване на приходите на месец по един или друг начин. Поръчител също не е нужен.
В този аспект фирмите за предлагащи бързи кредити трупат все по-голяма популярност. Всичко това се дължи на гъвкавата и разчупена система за отпускане на пари на заем.
Leave a Reply