Ипотечен кредит без трудов договор

Не са малко случаите, когато горещите съвети към кредитните потребители да изтеглят ипотечен кредит без да имат трудов договор, всъщност е скрито рекламиране. Тази реклама често може да не съвпада със сведенията, които са ви нужни за конректния случай. По принцип се срещат кредитни продукти, които банката е предназначила за хора без доказан доход и трудово договор. Те в повечето случаи са ипотечни кредити и чрез тях се отпуска даден заем срещу ипотека, без да са налага да доказвате приходи. В тази ситуация, гаранция е ипотеката, а лошата кредитна история не винаги има някаква влияние.

За да бъде отпускат такъв типкредит, трябва бъдещият кредитополучател да отговаря на някои важни изисквания.

ВЗЕМИ КРЕДИТ СЕГА >

На първо място, той трябва да има оценен от банката недвижим имот – който може да варира от:къща или апартамент до вила, търговски обект или индустриален обект. Важно е имуществото да бъде в идеално състояние от гледна точна на цените на текущия пазар и услугите към този момент, с една дума банката дава оценка дали имота става или не. Важно е имуществото да е в голям град и да е добре запазено, защото това дава по-голям шанс да бъде положително оценено от банката.

Колкото по-добър имот иматеи ипотекирате, толкова по-добра възможност за по-ниска лихва ще получите. Но все пак,  знайте, че ще бъдете обвързани с банката поне 10 години.

Ипотечен кредит без доказване на доход и без договор може да бъде постигнатв различни аспекти, като много зависи от самата банка, на която сте се спрели.

Тоест вие като кредитни потребители трябва добре да проучите всички възможности и да сте добре осведомени. Защото трудно ще попаднете на перфектния кредит за вас, ако не сте наясно с всички детайли по поискването и погасяването му.

Едно от предимствата на този типкредит е, че има по-малко бюрократични части, които ще се изискват от вас. Но бъдете наясно, че имота, който искате да ипотекирате трябва да покрива всички посочени изисквания на банката, за да бъде одобрен и никой няма да направи компромис специално за вас.

 

 

Вижте още

Бързи кредит до 200 лв.

proverka

Кандидатствай за изгоден онлайн кредит

proverka

Ипотечен кредит за закупуването на имот от публична продан

proverka