Заем срещу ипотека без доказване на доходи

Ипотечен кредит без доказване на доходи

Предлагаме на вашето внимание небакови и банкови кредитни институции, който предлагат кредити срещу ипотека без нужда от доказване на доходи.

Нужно е само да притежавате недвижим имот, независмо дали е къща, апартамент, офис, вила или производствена сграда можете да се възползвате от заем срещу процент от пазарната му стойност. Компаниите предлагащи този тип продукт (услуга) отпускат парите сравнително бързо и без тромави процедури – причитана на това се крие, че финансовите институции дали кредита ви срещу обезпечение на недвижим имот са спокойни за своите пари дори и да не бъдат върнат, защото срещу парите стои “залог” вашето имущество. НЕ Е НУЖНО ДА ДОКАЗВАТЕ НИКАКЪВ ДОХОД!ИМОТЕКИРАТЕ 100% ОТ ИДЕАЛНИТЕ ЧАСТИ.

Този вариант за кредит срещу обезпечение на имот без доказан доход е много подходящ ако се  нуждаете от крупна сума веднага или пък по стечение на обстоятелствата няма възможност за доказване на доход, нямате трудов договор или сте с  лоша кредитна история (цкр).

Препоръчваме да се убедите, че компанията от която решите да теглите този вид кредит е с добра репутация в онлайн пространството или се допитайте до професионалисти за мнение.

Добрите компании са запознати много добре, че кандидатстващият има нужда от пари и нямат такси за кандидатстване, разглеждане на документи или друг вид такси. Някой компании практикуват “такса усвояване” във вариантите ако сте одобрен за ипотечен кредит.

ВАЖНО Е ДА СЕ ЗНАЕ,ЧЕ ПРИ ЗАКЪСНЕНИЕ ПО ОСБСЛУЖВАНЕ НА КРЕДИТА, КРЕДИТНАТА ИНСТИТУЦИЯ ИМА ПРАВОТО ДА ВИ ВЗЕМЕ ИМОТА!

 

 

Ние ви даваме възможност да кандидатствате за ипотечен кредит без доказване на доход с една заявка до много компании.

Възможностите за опускане на кредит от 2000 лв. до 100 000 лв.

Вижте още

Експресно съдействие за кредит

proverka

Кредит за студенти / висше образование

proverka

Потребителски кредит

proverka