Кредит с 0% лихва, безлихвен заем до заплата

Как да кандидатстваме за кредит до заплата без (0%) лихва?

В днешно време вземането на кредит е по-лесно от всякога. Конкуренцията между фирмите отпускащи бързи кредити и банковите институции направи така, че потребителите от една страна имат голям избор на фирми и банки, а от друга и голям избор как да кандидатстват за кредит.

В крак с модерните технологии, фирмите отпускащи пари на заем, създадоха възможност за тегленето на онлайн кредити, които са без лихва ако се върнат в насрочения период за изплащане. Този вид кредитни продукти стана все по атрактивен за потребителите на бързи заеми.

Предимствата на онлайн кредитите до заплата

Заемите по интернет спестяват време, процедурата по кандидатстване в опростена и си спестявате попълването на  редица документи. Основните предимства на кредитите до заплата са, че се отпускат много бързо – в рамките на 20 минути, не се начисляват лихви и няма такса за преразглеждане

Предимства:

 1. Спестяват време
 2. Улеснена процедура

Вземането на онлайн кредит става по два начина. Единият е по телефон, таблет или компютър. Документите, необходими за кандидатстване, се свеждат единствено до лична карта и то при положение, че кредитоискателя кандидатства за първи път в дадена фирма. Поръчител не е необходим. Доказване на доходите също.

без лихваКандидатстването за заем без лихва

Подаването на заявление за безлихвен кредит е много бързо и лесно. Попълва се кратка онлайн форма, в която въвеждате Вашите лични данни ( всички лиценцирани фирми имат сертификати за ЗЗЛД ) , така че не се притеснявайте. Важно е да знете, че този вид кредити трябва да бъдат връщани в срок.

Съвет: При просрочка на такъв вид кредити лихвите са доста високи, затова препоръчвам ако имате възможност да си внасяте в срок погасителните вноски.

Обикновенно сумите по безлихвените кредити варират от 300 до 700 лева и са с преиода на револвиране е до 15, някои компании имат и опции до 30 и 45 дни, но са малко. Те са с фиксирана лихва 0% ГПР. Промоционални оферти за безлихвени кредити имат Фератум, Вивус, Кредисимо и Минизаем.

Подаване на заявление за заем с 0% лихва:

 • Избирате кредитна институция;
 • Избирате сума на кредита;
 • Избирате погасителен срок по кредита;
 • Попълвате онлайн формуляр ( Име, ЕГН, Адрес, Телефон, Социален статус: работещ, пенсионер, самоосигуряващ се, безработен );
 • Потърждение по договора за заем и СЕФ документа

Важно! Не забравяйте, че промоционалните оферти от фирмите за бързи кредити, предоставят кредити без лихва обикновенно само за 1-ви кредит

За какво е подходящ подобен вид кредит:

Тези кредити са добро решение за:

 • Плащане на сметки
 • Спешно нужда от парични средства
 • Пари до получаване на заплата

За какво НЕ се препоръчва те теглите:

 • За залагания и друг вид хазартни игри
 • За обединяване на задължения към други кредитни компании
 • За необмислени, емоционално мотивирани покупки

Дали кредитът може да бъде безлихвен?

Това може и да звучи странно, но конкуренцията на пазара за кредити направи така, че това е напълно възможно. Някой фирми дават възможност за безлихвен първи кредит. В случай, че клиентът е коректен, а и той самият е доволен от услугите, предлагани от конкретна фирма, то той може да продължи да работи с нея. Това би му донесло допълнителни облекчения за в бъдеще, като намаляване на лихвата за последващ кредит, както и безлихвен кредит след определено време.

Още малко съвета за заемите до заплата:

Взимането на кредит до заплата е добро решение при спешни ситуации, но това крие и своите рискове. Преди да вземете заем е добре да прецените финансовото си положение и да направите бюджетиране на разходите си, така че да не се окаже в последствие, че няма да имате възможност да покривате вноските си по кредита. Друго важно нещо, което трябва да знаете е, че:

Тези кредити наистина са безлихвени, но проверете все пак дали няма допълнителни такси за преразглеждане и обработване на документите.

 

Полезни ресурси:

 

Вижте още

Кредит за покупка на автомобил / автокредити

proverka

Кредит срещу залог на автомобил

proverka

Кредит на граждански договор

proverka

Leave a Comment