Бързи кредити през събота и неделя

Спешни кредити в събота и неделя

На всеки може да му се наложи да изникне нещо непредвидено, което да изисква средства. Най-често в тази ситуация човек изпада през събота и неделя или по празници. По това време няма банка, която да работа, за да ви отпусне заем. За сметка на това пък фирмите за бързи кредити работят целогодишно, дори и по празници. В тази статия ще ви представим някои от тях.

Вивус

Това една от водещите фирми в тази сфера с одобрение до няколко минути. Можете да кандидатствате денонощно и през онлайн платформата. Вивус работи всеки ден от 8 до 20 часа, а през празниците от 10 до 17 часа. Първият заем е безлихвен, тоест колкото сте взели, толкова и връщате.

Кредисимо

Това е следващата фирма, която е лидер в бързите заеми. Работното време през делничните дни е като при Вивус, събота Кредисимо работи от 10 до 18 часа, а в неделя от 10 до 17 часа, без почивен ден.  Можете да заявите своя бърз кредит и онлайн по всяко време на денонощието. Могат да ви отпуснат кредит до заплата до 500 лева. Ако го върнете в първите 15 дни, кредитът е без лихва.  Можете и да вземете заем до 1500 лева, като го погасявате на равни месечни вноски.

Фератум

Една от известните фирми в България, но и в някои други страни на Европа.  Работното време от 8:30 до 19:30 през делничните дни. През празничните  – от 10 до 18 часа. Можете да кандидатствате и онлайн за заем през сайта на компанията. Всеки първи кредит е без лихва, ако е до 700 лева.  Имате възможност и за удължаване на срока за изплащане.

Вижте още

Ипотечен кредит за млади семейства

proverka

Бързи кредити за българи в чужбина

proverka

Кредит в левове или кредит в евро?

proverka