Бързи кредити онлайн само с лична карта

 

Вземи бърз кредит без поръчител и само с лична карта

Кредитите срещу лична карта са бърз и лесен начин за получаване на допълнителни финансови средства. Някой ще се запита дали процедурата е сигурна и надеждна. Да, всичко е напълно легално и още при кандидатстването потребителя се запознава с условията и сроковете, така че да е наясно с изискванията за връщане на заема.

Всеки, който има желание да получи бърз кредит, трябва да посети някой от офисите на избраната фирма. Може да позвъни и на телефон, или да попълни онлайн заявка. Днес на клиентите се дава възможност да избират как да подадат документите си. Това е едно улеснение, защото не всеки има свободното време да посети офис на фирмата лично.

Изискванията са следните:

  1. Навършени 18 години
  2. Валидна лична карта
  3. Без поръчители
  4. Без доказване на доход
  5. Добра кредитна репутация

ВЗЕМИ КРЕДИТ СЕГА >

Звучи като уловка, но съвсем не е така. Комисията по защита на личните данни публикува в регистъра си всички лицензирани финансови институции. Така преди да дадат личната си карта за получаване на кредит,клиентите  могат да проверят лиценза на дадената фирма и да бъдат спокойни за споделянето на личните си данни.

Сумите на предлаганите кредити варират от 50 до пет хиляди лева. Понякога се отпускат и кредити в размер до 10 000 лв, но това зависи от отделната институция и нейните условия.

Безлихвените кредити се дават за срок до петнадесет дни и сума до 600 лв. Всеки първи кредит в дадена фирма е безлихвен, ако се погаси в срок. Не са малко потребителите, които се възползват от това условие. Така те получават бързи пари, а като ги върнат в срок, не плащат лихва за тях.

Парите се получават веднага след одобрение на място в офиса, по банков път или на каса в „ИЗИ ПЕЙ“.

При кандидатстване онлайн също е необходима само валидна лична карта.

ВЗЕМИ КРЕДИТ СЕГА >

кл. думи: бърз кредит срещу лична карта,  кредит срещу лична карта без трудов договор,

Вижте още

Ипотечен кредит за хора с лоша кредитна история

proverka

Списък с компании за онлайн кредити

proverka

Кредити по телефона

proverka