Бързи кредити онлайн само с лична карта

 

Вземи бърз кредит без поръчител и само с лична карта

Кредитите срещу лична карта са бърз и лесен начин за получаване на допълнителни финансови средства. Някой ще се запита дали процедурата е сигурна и надеждна. Да, всичко е напълно легално и още при кандидатстването потребителя се запознава с условията и сроковете, така че да е наясно с изискванията за връщане на заема.

Всеки, който има желание да получи бърз кредит, трябва да посети някой от офисите на избраната фирма. Може да позвъни и на телефон, или да попълни онлайн заявка. Днес на клиентите се дава възможност да избират как да подадат документите си. Това е едно улеснение, защото не всеки има свободното време да посети офис на фирмата лично.

Изискванията са следните:

  1. Навършени 18 години
  2. Валидна лична карта
  3. Без поръчители
  4. Без доказване на доход
  5. Добра кредитна репутация

ВЗЕМИ КРЕДИТ СЕГА >

Звучи като уловка, но съвсем не е така. Комисията по защита на личните данни публикува в регистъра си всички лицензирани финансови институции. Така преди да дадат личната си карта за получаване на кредит,клиентите  могат да проверят лиценза на дадената фирма и да бъдат спокойни за споделянето на личните си данни.

Сумите на предлаганите кредити варират от 50 до пет хиляди лева. Понякога се отпускат и кредити в размер до 10 000 лв, но това зависи от отделната институция и нейните условия.

Безлихвените кредити се дават за срок до петнадесет дни и сума до 600 лв. Всеки първи кредит в дадена фирма е безлихвен, ако се погаси в срок. Не са малко потребителите, които се възползват от това условие. Така те получават бързи пари, а като ги върнат в срок, не плащат лихва за тях.

Парите се получават веднага след одобрение на място в офиса, по банков път или на каса в „ИЗИ ПЕЙ“.

При кандидатстване онлайн също е необходима само валидна лична карта.

ВЗЕМИ КРЕДИТ СЕГА >

кл. думи: бърз кредит срещу лична карта,  кредит срещу лична карта без трудов договор,

Вижте още

Ипотечен кредит при развод

proverka

Бързи кредити без доказване на доход

proverka

Кредити за хора без трудов договор

proverka