Бързи кредити без поръчител

КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ БЕЗ ПОРЪЧИТЕЛ 

Редица кредитоизискатели у нас имат предпочитания към бързите кредити като предлагани продукти, защото заявленията за подаване за доста лесни и бързи. Голяма част от частните кредитни фирми имат опростен вариант за кандидатстване и отпускане на бързи кредити без поръчители. Заявлението ви се разглежда от 10 минути до половин час, но това много зависи от вашия кредитен и социален статут. Когато кандидатствате за кредит по интернет трябва да сте наясно с някои неща:

първо– да сте с отличнокредитно досие в Централния кредитен регистър,
второ – да имате сигурни доходи всеки месец ( да получавате заплата, дори да нямат трудов договор ).

 

 

 

 

 

Подаването на заявление за отпускане на заеме в 3 важни стъпки:

Първо:Избирате сума и срок на кредитното задължение– на този етап се запознаването сГПР ( Годишен лихвен процент ), вашата лихва и общата сума, която ще платите– сумите варират от 50 до 5000 лева.

Второ:Втората важна стъпкапри кандидатстването е въвеждането на вашите лични данни в специален електронен формуляр:  ЕГН, име, презиме, Фамилия, телефон, имейл, номер на лична карта, адрес по лична карта и адрес на който живеете в момента, избирате месторабота и какъв вид е вашата ангажираност. След това избирате внимателно как точно бихте искали да ви бъде преведена сумата, начините са два- в офис наИзипей или Фастпей или за още по-голямо ваше улеснение по банков път. Парите веднага ще дойдат при вас.

Трето:След като вече сте попълнили своите лични данни, последната и най-значима процедура е потвърждение, че се съгласявате всички общи условия на кредитната фирма и с условията по договора, в тази последна стъпка ще ви бъде дадени СЕФ ( СТАНДАРТЕН ЕВРОПЕЙСКИ ФОРМУЛЯР ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛСКИТЕ КРЕДИТИ /приложение №2 към чл. 5, ал. 2 от Закон за потребителския кредит/ ).

В тази последна стъпка, е възможно да се наложи да потвърдите вашето съгласие,че  институцията може да използва личните ви данни.

 

 

Вижте още

Бързи кредити с ниски лихви

proverka

Уреждане на кредит срещу процент

proverka

Експресно съдействие за кредит

proverka