Проверка на тото фиш

Провери бързо фиша си от тотото

 

На сайта на Българския спортен тотализатор може бързо да проверите вашата квитанция. В графата „Зона за играчи“, трябва да изберете тиража, който Ви интересува, въвеждате прогнозираните числа, както и номера на фиша, след което натискате „Провери“. Ако искате да разберете  дали печелите от играта „Втори ТОТО Шанс“, може да въведете само номера на квитанцията.

Спорт Тото онлайн

 

За тези, които желаят да играят Спорт Тото онлайн, БСТ е създало платформа за регистрация, която изисква вашите лични данни, включително ЕГН или ЛНЧ(Личен номер за чужденец), потребителско име, парола, имейл, както и навършени 18 години. След като попълните всичко, на имейла си ще получите съобщение, чрез което  да активирате акаунта си. Ако имате още неизяснени неща можете да намерите допълнителни указания на линка “Общи правила и условия”, който се намира в левият ъгъл на началната страница. В случай, че активационният имейл не достигне до вашата поща, трябва да изпратите потребителските си данни(всички отгоре) до служителите на БСТ, които ще се погрижат за акаунта по служебен път. Когато сте регистрирани, ще получите съобщение.

Имейл адресът на персонала е посочен онлайн в графата “Често задавани въпроси”.

В раздела Тото 2 – Статистика можете да разгледате колко често са се паднали числата от 1 до 49(в тиража 6/49), както и останалите печеливши номерации от тиражите 6/42 и 5/35.

Проверка на талон в Еврошанс

Проверка на тото фиш можете да направите от линковете по-долу:

Вижте още

Проверка на сметка за газ към Овер Газ

admin

Справка в Търговски регистър

admin

Проверка на гражданска отговорност

proverka