Проверка на правопис

Проверка на правопис онлайн
Независимо колко ни е силен или слаб българският език несъмнено на всички ни се е случвало да се чудим как се пише една дума или друга.  Ще ви представим няколко програми и решения как лесно и бързо да направите проверка.

Възможно е да направите проверка на правописа ръчно или автоматично на избран от вас текст или пък направо цял документ.

Ето някои решения за ръчна проверка на граматиката и правописа:
1- Много полезен инструмент на Jabse. Просто пействате ръчно  текса и инструмента автоматично ще ви опдчертае с жълто всички неправилни думи. Виж повече тук: http://www.jabse.com/pravopis/

 

 

 

 

 

2- Един от най-използваните онлайн програми за проверка на правописа. Използва се просто като напишете или копирате избраният от вас текст и кликнете на бутона „проверка“ , за да се уверите дали я изписвате правилно.
Виж повече тук: https://slovored.com/spellchecker/

 

 

 

 

 

 

3- Просто напишете думата и кликнете на бутона, за да се уверите дали я изписвате правилно.
Работи се изключително лесно и интуитивно: http://vanyog.com/_new/index.php?pid=8

 

 

 

Автоматична проверка на граматиката и правописа:

Кл. думи: роверка на правопис в word,  програма за проверка на правопис и пунктуация,  правопис и пунктуация на българския език, програма за проверка на правопис на български език,  проверка на пунктуация онлайн,  проверка на текст за препинателни знаци,  онлайн правопис на думи,  проверка правопис на изречение, проверка на граматика, програма за проверка на правопис

ВИЖТЕ ОЩЕ:
 – проверка на правопис в word
– как се прави проверка на правопис
– програма за проверка на правопис на български език
– проверка за запетаи
– редактор за препинателни знаци
– открийте правописните грешки в текста
– правопис и пунктуация на българския език