Основни съвети за избор на дамски обувки

Обувките отдавна са в основата на добре проектирания женски стил и неразделна част от всеки гардероб. Рафтовете на магазините днес са препълнени с обувки, но изборът на подходящия модел е много трудна задача. Как да намерим точно този чифт, който да съчетава в себе си висококачествено изпълнение и разумна цена? Дори и най-шикозният тоалет ще бъде съсипан от грешните обувки. В края на краищата само в този, който идеално пасва и се вписва, ще се чувствате уверени и удобни.

Висок ток

  Токчетата са обожание на всяка жена. Нищо не удължава краката ви и не отслабва фигурата ви, така както дамските обувки с  токчета. Трябва обаче да помним, че носенето им от сутрин до вечер е противопоказано. Високата стъпка причинява неравномерно разпределение на натоварването върху краката ви, в резултат на това продължителното носене на такива обувки често причинява сериозни проблеми и изкривява походката ви.

   За да не навреди на тялото, трябва да изберете оптималната височина. Най -удобни са токчетата, чиято височина не надвишава осем сантиметра. Колкото по -широка е подметката, толкова по -стабилна е обувката. Ето защо много хора предпочитат платформата.

Тънкости на избор

  Внимателно прегледайте опциите за любимите си обувки, прочетете отзивите. Удобна ли е обувката, колко добре е направена и от какъв материал. Всяко момиче знае какво е най -удобно за нея – съсредоточете се върху това, ако няма начин да изпробвате нещо ново веднага.

    Важно е обувките от всякаква форма и размер да съответстват на пропорциите на тялото ви, а наклонът им да не е твърде висок, тъй като ще пречат на ходенето.  И разбира се, предпочитайте обувки от естествени материали, те изглеждат по -представителни, запазват формата и външния си вид по -дълго и не увреждат краката.

Цвят

  Обувки, които съответстват на панталона ви по цвят, визуално удължават краката.  Не съчетавайте тъмните нюанси обувки със светли тоалети.  За дрехи от лека и ефирна материя, носете по-отворени модели, които ще завършат визията ви. Ако е трудно да изберете обувки, които да съответстват на дрехите ви и искате елегантност, съветваме ви да обърнете внимание на вечната класика – както по стил, така и по материали.

Източник: Магазин за обувки e-obuvki.com

Вижте още

Защо собственият ви бизнес се нуждае от уебсайт?

proverka

Видове кредити

proverka

Как да продължа, когато имам кредит и съм загубил работата си?

proverka