Молба за напускане на работа
Молба за напускане на работа по или не по взаимно съгласие

Чудите са какви са стъпките и как се пише молба за напускане! Може би е дошъл момента от който ви е дотегнало от работно място и искате да промените, но не знаете какви са административните особености!

 

Може би ще ти би нужна молба за напускане за това биха  ти били в  полза следните документи:

Специално за  вас ще ви предоставим  примерна молба образец за напускане на основание чл.326 ал.1 от Кодекса на Труда (КТ) или иначе казано по свое желание:

Свали тук>

Разбира се може да има и друг вариант при който се разделяте по взаимно съгласие  (чл. 325, ал.1, т. 1 от Кодекса на труда).

Свали тук>Важна информация:
Работодателят има  седем дневен срок за приемане на получената молба за напускане; Ако молбата не бъде приета писмено в този  срок се счита, че същата не е приета!

 

Най-вероятно ще ви бъде нужна и следната информация:

– Споразумение за прекратяване на трудов договор;
– Заявление за прекратяване на трудов договор без предизвестие от служителя;
– Предизвестие за прекратяване на трудов договор от работодателя;
– Предизвестие за прекратяване на трудов договор от служителя;

 

 


Кл. думи:

– Молба за напускане образец doc
– Молба за напускане свободен текст
– Молба за напускане на работа с предизвестие бланка
– Молба за напускане на работа с едномесечно предизвестие


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function listFiles() on null in /home/doebg/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php:595 Stack trace: #0 /home/doebg/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php(615): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->path_get_id('wp-content/uplo...') #1 /home/doebg/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Core.php(738): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->format_url('wp-content/uplo...') #2 /home/doebg/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(1230): W3TC\Cdn_Core->url_to_cdn_url('http://www.doe....', 'wp-content/uplo...') #3 /home/doebg/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(913): W3TC\_Cdn_Plugin_ContentFilter->_link_replace_callback_ask_cdn('"http://www.doe...', '"', 'http://www.doe....', 'wp-content/uplo...') #4 [internal function]: W3TC\_Cdn_Plugin_ContentFilter->_link_replace_callback(Array) #5 /home/doebg/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(871): preg_replace_callback in /home/doebg/public_html/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php on line 595