Проверка на сметка за газ към Овер Газ

“ОВЕРГАЗ ИНК.”

Клиентите на компанията могат да се възползват от широк избор от услуги. При посещение на сайта, можете да заявите проверка на сметката Ви онлайн като за целта е нужна регистрация. Тя се състои от въвеждане на ЕГН/ЕИК, абонаментният Ви номер и имейл. От месец март 2016 г. електронни фактури се издават и за юридически лица.

Имайте в предвид че сметката Ви може да варира в зависимост от температурата на околната среда. Зимно време ще изразходвате повече газ, за да се отоплявате. Същото важи и за вашият воден нагревател, който използва повече енергия през студеният сезон, за да поддържа константна топлина на водата.

Разплащането на месечните сметки може да се извърши по цели пет начина: чрез директен дебит ; по Интернет с банкови карти в сайтовете на EPay и ОББ; на банкомат с дебитна карта; по банков път чрез платежно нареждане; на каса в офисите на Български пощи, Easypay, Fastpay;

Линк към сайта на “Овергаз” : https://www.overgas.bg

“Севлиевогаз-2000” АД

Потребителите от Севлиево, могат да заплатят своите задължения на касовият център на площад “Свобода” 1, както и на финансовият пункт “Общинска банка”. За тези, които са избрали опция за директен дебит, получават възможност за преводи от комуналната си сметка в : “Сосиате Женерал Ескпресбанк” АД, Банка “ДСК” ЕАД, “УниКредит Булбанк” АД, “Обединена Българска Банка” АД; Последната възможност за плащане е по банков път, като и тази услуга включва заплащане на цялостната стойност.

Предстой въвеждане на опция за онлайн заплащания.

Линк към “Севлиевогаз-2000” :http://www.sevlievogas.eu/

“БАЛАКАНГАЗ 2000” АД

Тук имате възможност да проверите дължимата сума, като въведете Партиден номер(седем цифрен номер, който е изписан върху вашата фактура) в Интернет страницата.

Начините за издължаване към газоразпределителят включват: офисът, чийто адрес е посочен онлайн; Пощата; пункта на ПИБанк, както и по банков път към СИБанк( IBAN-а е посочен на изписаният по-долу сайт).

Сайт на “Балкангаз 2000” : http://www.balkangaz2000.com/

 

Вижте още

Справка в Търговски регистър

admin

Топлофикация София Проверка На Сметка

admin

Местни данъци и такси – проверка

proverka